Gedichtje alleen dingen doen/ Poem doing things alone

Gepubliceerd op 16 februari 2022 om 10:47

 

 

Hallo allemaal,   

 

Afgelopen maandag was het Valentijnsdag.

De een vind het een geweldige feestdag, de ander heeft er niet zoveel mee en sommige mensen hebben er zelfs echt een hekel aan. Ik zelf heb er niet zoveel mee, maar begrijp ook dat mensen het wel leuk vinden om te vieren. Dat ik er niet zoveel mee heb komt misschien ook omdat ik nog nooit een relatie gehad heb al gaat het om liefde in het algemeen, dus iets voor je familie of vrienden doen, zou natuurlijk ook kunnen. Ik denk ook dat het heel belangrijk is om stil te staan bij de relatie met jezelf.  Niet perse op Valentijnsdag natuurlijk maar ook in het algemeen.

De laatste tijd realiseer ik me meer dat het soms ook best fijn kan zijn om dingen alleen te ondernemen, zo ben ik laatst alleen naar de film gegaan en wandel ik regelmatig in m’n eentje.

Dingen alleen doen betekent niet dat je niet van mensen houdt en geen behoefte hebt aan sociale contacten, soms is het gewoon goed om even met jezelf te zijn.

Dus dit is je reminder; heb je ergens zin in maar is er niemand die mee kan? Ga alleen, je zult er geen spijt van krijgen!

 

Hi everyone,

 

Last Monday, it was Valentines Day.

Some really love it, others don’t really mind en some people even hate it.

I don’t really care for it myself but I do get that people like to celebrate.

Maybe it’s because I’ve never been in a relationship, allthough Valentines Day means love in general so you could also do something for friends or family. 

I think it’s important tot hink about where you’re standing with yourself, not just on Valentines Day but also in general.

Lately I’ve been realising that sometimes it can be really good to do things alone. Recently I went tot he movies by myself and I often take myself out for a walk.

 

Doing things alone doesn’t mean you don’t like people or you don’t feel like socialising at all,

Sometimes it’s just nice to take some time for yourself.

 

So this is your reminder; do you feel like doing something but there’s no one to go with?

Go alone, you won’t regret it!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.