Gedichtje nieuwe fase/ Poem new phase

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 16:41

Hi everyone,

 

For today´s blogpost I found this illustration and with the caption I thought it was worth saving .

I try not to, but I still find myself often worrying about what´s next and feeling down sometimes because I might not have enjoyed the past years as much as I should´ve.

We´re getting older, things get more complicated, that’s true.

Though it doesn´t always have to be a bad thing. We learn from solving problems and doing things out of our comfort zone. There are so many different pashes in our life´s and they each are different.

There will always be things we miss but we also get to enjoy new experiences we didn’t know we would enjoy.  Take your time to learn what works best for you.

 

Let us know if you found this helpful and don´t forget to remind yourself those kind of things!

 

 

Until  next time,

 

 

Marit

Hoi iedereen,

 

Voor de blogpost van vandaag heb ik deze mooie illustratie en tekst.

Ik vond de illustratie heel mooi en met de tekst erbij raakte het me wel.

Ik herken het gevoel van me zorgen maken over wat er komt en het gevoel dat ik misschien niet genoeg heb genoten van de afgelopen jaren en dat alles nu alleen maar moeilijker gaat worden nu ik ouder wordt.  Natuurlijk is het wennen, je krijgt meer verantwoordelijk en misschien ook wel meer zorgen maar daar leer je ook van, dat is ook goed.  Je hebt heel veel verschillende fases in je leven en ze zijn allemaal anders. Er zullen altijd dingen zijn die je mist maar er komen ook zeker nieuwe, leuke dingen op je pad die je nog niet kende.  Als je net in een nieuwe fase zit, is dat ook extra spannend en vind je het heel moeilijk om te bedenken dat het ook goed is maar het is belangrijk om de tijd te nemen om te ontdekken en om regelmatig terug te kijken naar wat het je gebracht heeft.

Hopelijk heb je hier iets aan, dit is wat er in me opkwam bij deze illustratie en voor mezelf is het heel belangrijk om me aan dit soort dingen te blijven herinneren!

 

Tot de volgende keer!

Marit 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.