Een nieuw team!

Gepubliceerd op 1 september 2019 om 21:45

Hallo allemaal!

Dit is de eerste blogpost nadat ik heb uitgelegd waarom ik zo lang afwezig ben geweest. Deze blogpost is er niet zomaar een. Want....

Het NLD-Plan bestaat nu uit een team!

Ja, je leest het goed! Een team!

Toen ik Het NLD-Plan weer op wilde pakken, werd ik door Yip benaderd. Hij wilde mij graag helpen. Eerst vond ik dat een beetje een eng idee. Ik vond het eng om al het harde werk wat ik al in Het NLD-Plan had gestopt, te moeten delen. Het voelde alsof ik iets op zou geven. Maar alles alleen doen, zou best moeilijk worden. 

Ik besloot hulp te accepteren. Toen ik me eenmaal besefte hoe handig en fijn het eigenlijk is als je niet alleen hoeft te werken aan de blogposts, besloot ik om te vragen of er nog meer mensen interesse hadden. En ja, Marit had ook interesse. 

Dus nu zijn we met z'n drieën!

 

Wat betekent dit voor jou?

Eigenlijk niet zo heel erg veel. Maar ik kan je nu veel makkelijker garantie bieden dat er elke week op woensdag een nieuwe blogpost online komt!

Verder blijft het meeste hetzelfde. Wel is het zo dat met de komst van deze nieuwe site het forum is verdwenen. Dit komt doordat ik geen mogelijkheid had om een forum te openen via dit programma en doordat het forum niet gebruikt werd. Praten over eigen ervaringen kan nu in de reacties onder de blog. Ook kun je altijd contact met ons opnemen.

Verder is er één nieuw iets bij gekomen. Namelijk de poll. In de wekelijkse poll (elke woensdag een nieuwe) wordt een stelling gezet die te maken heeft met NLD. Zo kun je erachter komen of alle jongeren met NLD bepaalde situaties op dezelfde manier ervaren, of dat daar best een verschil in zit. 

 

Ik hoop dat je nu voldoende informatie hebt gekregen!

En ben je benieuwd geworden naar het nieuwe team? Klik dan bovenaan de site op het kopje 'Over'; hier kun je alle informatie over Yip en Marit vinden!

 

Tot volgende week woensdag!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Erwin Zijlmans
4 jaar geleden

Hoi Isabelle. Ik (als vader van een dochter met NLD) ben erg blij met deze website en dat je dit voortzet met hulp van Yip en Marit. Ik heb hem vanmiddag, door toedoen van mijn dochters remedial teacher, ontdekt. Ik heb mijn dochter hier ook gelijk attent op gemaakt. Wat een verademing om te kunnen lezen, wat jullie en de ouders meemaken, denken en ermee om gaan. Persoonlijk heb ik nog wel eens problemen, om hiermee om te gaan en mijn dochter trouwens ook. Dus kan ik veel "leerstof" halen uit de blogs.
Ga zo door!