Een update

Gepubliceerd op 29 augustus 2019 om 17:52

Lieve allemaal,

Op 8 mei zei ik dat ik voortaan elke week een blogpost zou posten. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gezien, is dat niet gebeurd. Niet op de site, niet op Facebook en ook niet op Instagram. Het NLD-Plan was voor ruim drie en een halve maand van de radar.

In deze post vertel ik jullie wat er is gebeurd en hoe nu verder.

 

Zoals ik eerder weleens heb gezegd, was de pabo niet altijd even makkelijk. Ik vond het wel een leuke opleiding maar mijn stage ging niet altijd even goed en het lukte ook maar niet om de rekentoets te halen. Samen zorgde dit voor veel stress. Ik zat niet lekker in mijn vel en Het NLD-Plan schoot er daardoor bij in.

In juni bleek dat het voor mij niet meer mogelijk was om dat schooljaar (2018/2019) mijn propedeuse te halen. Ik moest óf verlenging aanvragen (die ik waarschijnlijk wel zou krijgen) óf een andere opleiding kiezen. Dit nieuws kwam toch met een vrij grote schok. Dit had ik namelijk niet verwacht. Ik wist dat het niet zo goed ging, maar zo slecht ging het in mijn ogen ook weer niet. 

Na een boel wikken en wegen heb ik besloten om mezelf niet langer te kwellen, de eer aan mezelf te houden en een andere opleiding te kiezen. Dit is de opleiding pedagogiek geworden. Deze opleiding lijkt in een aantal opzichten op de pabo maar is meer gericht op het kind als individu. Ook denk ik hier meer van mijn creativiteit kwijt te kunnen. 

 

Op dit moment zijn mijn laatste vakantiedagen aangebroken. Maandag 2 september begin ik met mijn nieuwe opleiding. En ik heb er zin in!

Deze week begon ik weer na te denken over Het NLD-Plan. Wat wilde ik met mijn 'bedrijfje' zoals ik het in mijn hoofd altijd noemde. Wilde ik ermee stoppen of het juist weer oppakken? Ik besloot om in een besloten Facebookgroep te vragen of er nog interesse was. Die bleek er zeker te zijn en dus heb ik besloten om Het NLD-Plan weer op te pakken.

Eén dag nadat ik mijn vraag had gesteld in de Facebookgroep werd ik door iemand benaderd die mij wel wilde helpen. Zo kwam ik op het idee om te zoeken naar collega's. En die heb ik gevonden! Samen met twee enthousiaste mensen ga ik een team vormen dat Het NLD-Plan in stand gaat houden! 

Bij een nieuwe aanpak en een nieuw team hoort ook een nieuwe site! Deze site is echt te vinden op Google. Op deze manier hopen ik en mijn nieuwe collega's meer bezoekers te ontvangen. 

 

In de volgende post stel ik het nieuwe team aan je voor, dus hopelijk tot dan!

En voor nu, dankjewel voor het lezen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.